Här ovan ser ni Bengt Olsons sista verk. Målningarna finns i Göteborg. 
Senare i höst planerar Sebra Film att släppa en rad kortfilmer som filmades i somras där konstnären intervjuas. Håll utkik!

Den 18e till 20e juni 2018 ägde workshopen Forest bioeconomy - multiple use of forest land: the craftmanship of working together rum i Hamar. Stefan Degerlund deltog i workshopen och hann filma lite trots ett fullspäckat schema. I samarbete med Karlstads Universitet gjordes den här korta filmen från dagarna i Hamar. 

Inför rallycrossen i Höljes vill vi påminna er om vår dubbelDVD med filmer från vårt arkiv: Rallycross i Höljes 1983 och Svenska Rallyt 1985.

DVDn finns att köpa hos oss för 200 kronor.
Ring 0560-14145 eller maila info@sebrafilm.se

I veckans avsnitt av Sebra Talks träffar vi forskaren Stefan Hellstrand. Han pratar bland annat om kapital och mark där man ser landsbygdens betydelse för våra städer. Intervjun är helt färsk då den är filmad i början av juni 2018.
Bengt Olson brevid en av sina skulpturer.
Bengt Olson brevid en av sina skulpturer.
Indonesien, från inspelningarna av The Green Planet.
Indonesien, från inspelningarna av The Green Planet.

Kathrine Löfberg från Löfbergs Lila pratar i dagens Sebra Talks om kaffe och hur företaget jobbar för en hållbar framtid. Inspelningen är från Green Planet Week och har inte visats tidigare.